The Ultimate Guide To su kaçağı tespit

Wiki Article

1997 den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve tamiri işleri yapmaktayım işimde ehil ve titiz im

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artworkırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Yada pimaş hattında meydana gelen su kaçağını renginden veya kokusundan tahmin edebilirsiniz. Bu tahminleri hemen her kişi ve tesisat ustası yapabilir ancak sorunun tam noktası ancak cihazla su kaçağı tespiti yapılarak anlaşılır.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Su kaçağı bulma sırasında bu yöntemler ne yazık ki eskide kalmıştır. Günümüzde hemen hemen herkesin tesisat konusunda birtakım makineleri bulunmakta ve su kaçağı konusunda da bu makinelerden gardenım almaktadır.

Evde, ofiste veya iş yerinde su kaçağının olması ve bu kaçağın nerede olduğunu bulamamak oldukça can sıkıcı bir durumdur. Evde, iş yerlerinde oluşan kaçaklar karşısında, ev ve iş yerleri sahiplerinin yapacağı çok fazla bir şey ne yazık ki yoktur.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Bu zor görevleri kolaylaştırmak ve son derece profesyonel bir şekilde halletmek için Mr Usta ekibi her an su kaçağı tespit yanınızda ve yalnızca bir tık uzağınızda!

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertım bu durumları .

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Yerden ısıtmalı ve kalorifer petekleri tesisatında su kaçak tespiti kırmadan su kaçağı tespiti yapan cihazı kullanılarak kolay ve maliyetsiz bir şekilde sorunun kaynağına ulaşım sağlanır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the ideal YouTube practical experience and su kaçağı tespiti our most recent capabilities. Learn more

Hüseyin beye ilgisi alakası icin tesekkur ederiz eline emeğine sağlık duş çok sağlıklı değilmiş ama gerçekten uğraşıp yaptı çOkay teşekkür ederim gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz kendisini

Bu tarz tadilatlarda firmamızın su tesisatçısı onarım ekipleri görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız su kaçak tespiti tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

Report this wiki page